Varumärken

Ballerine

Ballerine® pärlspiral är ett revolutionerande, reversibelt preventivmedel som är CE-märkt, fritt från syntetiska hormoner och är 99% effektivt i upp till fem år. Ballerine har en unik tredimensionell form utan skarpa kanter och fungerar på samma sätt som andra kopparspiraler genom att motverka graviditet lokalt - inuti livmodern.

Pärlorna är trädda på en ram tillverkad av ett specialmaterial som alltid återgår till sin förutbestämda sfäriska form. Teknologin har använts framgångsrikt i medicinska implantat under många år, men att använda den som skelett till en spiral är helt nytt. Formen gör ramen extra livmodervänlig. 

Perifit

Perifit är en innovativ bäckenbottentränare som trådlöst kopplas ihop till din smartphone med bluetooth. Genom en app gör Perifit dina knipövningar roligare och hjälper dig att stärka bäckenbotten på ett underhållande och effektivt sätt. 

Knipövningar tränar dina muskler i bäckenbotten som håller upp och ger stöd åt tarmarna, livmodern, urinblåsan och slidan. Starka och välmående muskler kan förebygga, lindra eller bota bäckenbotten-relaterade besvär som framfall eller inkontinens. Det kan även ge dig bättre hållning och stabilitet i överkroppen samt förbättra ditt sexliv. 

Caya Pessar

Caya pessar är ett hormonfritt preventivmedel som är enkelt att använda. Caya pessar förs in i slidan och skyddar mot oönskad graviditet genom att skapa en barriär mellan spermier och livmoder. Caya pessar finns i en storlek som passar de flesta kvinnor. Det ska alltid användas med Caya pessargel, även kallat spermiehämmande medel.